Nahajate se tu: Domov Pravila nagradne igre

Pravila nagradne igre

Prijavi se na nagradno igro Slovenskega kemijskega društva. Nagradili bomo 3 osebe, ki bodo pravilno odgovorile na zastavljeno vprašanje.


Vprašanje: Slovensko kemijsko društvo je ponosen lastnik medalje Poljskega kemijskega društva, na kateri je upodobljena znanstvenica Marie Skłodowska-Curie. Prejeli smo jo ob pomembni obletnici Slovenskega kemijskega društva. Zanima nas, za katero obletnico gre in katerega leta smo jo praznovali?


Kako lahko sodelujete? V komentarju pod objavo nagradne igre na naši Facebook strani odgovorite na nagradno vprašanje in hkrati všečkajte našo Facebook stran.


Kdaj bo potekalo žrebanje? Žreb bo potekal v torek, 28. novembra, ob 15. uri.

 

ČLEN 1: ORGANIZATOR: Organizator nagradne igre je Slovensko kemijsko društvo, Hajdrihova 19, 1000 Ljubljana.

ČLEN 2: TRAJANJE, NAMEN IN KRAJ NAGRADNEGA IGRE: Namen nagradne igre je promocija Slovenskega kemijskega društva. Nagradna igra poteka od 14. 11. 2017 do 28. 11. 2017 do 15. ure na društveni Facebook strani.

ČLEN 3: KANALI PROMOCIJE: Promocijska objava bo dostopna na Facebook strani Slovenskega kemijskega društva  https://www.facebook.com/SKD1951/

ČLEN 4: NAGRADE so:

Prva nagrada:dve karti za ogled predstave »Neustrašna raziskovalka – Marie Curie in radioaktivnost

Druga nagrada: knjiga Maks Samec 1881-1964: Življenje in delo

Tretja nagrada: reprezentančni svinčnik Slovenskega kemijskega društva.

Nagrajenec sprejme pogoje natečaja in z njimi povezane obveznosti.

ČLEN 5: PRAVICA DO SODELOVANJA: V nagradnem natečaju lahko sodelujejo vse fizične osebe s stalnim bivališčem v Republiki Sloveniji. V nagradnem natečaju ne smejo sodelovati zaposleni pri organizatorju, člani žirije/komisije za žreb in njihovi ožji družinski člani (starši, zakonci, otroci, bratje ali sestre).

ČLEN 6: KAKO SODELOVATI V NAGRADNEM NATEČAJU: Organizator bo dne 14. 11. 2017 na Facebook strani Slovenskega kemijskega društva objavil poziv k sodelovanju v nagradni igri. Naloga sodelujočih je, da odgovorijo na nagradno vprašanje v komentarju objave ter všečkajo našo Facebook stran.

Člen 7: IZBIRA NAGRAJENCEV: Nagrajence izbira tričlanska strokovna žirija v sestavi predsednik društva, zaposlena tajnica društva in blagajnik društva. Na odločitev strokovne žirije ni možna pritožba. Žirija bo izbrala 3 nagrajence. Imena nagrajencev bodo izžrebana na Facebook strani Slovenskega kemijskega društva  in objavljena do 16. ure.

ČLEN 8: KAKO PREVZETI NAGRADO: Po izboru bo organizator obvestil nagrajence in jim po e-pošti poslal vse informacije v zvezi s prejemom nagrade.

ČLEN 9: SODELUJOČI V NAGRADNI IGRI: Sodelujoči ne morejo zahtevati nagrade v večjih količinah ali pa drugačne nagrade od navedenih v pravilih nagradnega natečaja. S sodelovanjem v nagradni igri sodelujoči sprejema pravila nagradne igre in se obvezuje, da jih bo upošteval.

ČLEN 10: NAPAKE IN NEPRAVILNO IZPOLNJENE PRIJAVE: Napačni ali nepopolni odgovori so neveljavni in ne bodo upoštevani pri izboru nagrajencev. Organizator ne odgovarja, če nagrada ni bila dostavljena nagrajencu zaradi razlogov, na katere ni mogel vplivati.

ČLEN 11: PUBLICITETA: Sodelujoči soglaša, da se njegovo ime in priimek ter fotografija objavijo in uporabljajo v tiskani, zvočni, slikovni ali video obliki, brez kakršnih koli omejitev ali nadomestila s strani organizatorja.

ČLEN 12: OSEBNI PODATKI: S sodelovanjem v nagradnem natečaju sodelujoči organizatorju dovoljuje zbiranje in statistično obdelavo osebnih podatkov v marketinške namene. Osebne podatke sodelujočih bo organizator uporabljal v skladu s predpisi na področju zaščite osebnih podatkov, izključno za naveden namen. Sodelujoči ima pravico v vsakem trenutku preklicati dovoljenje za uporabo osebnih podatkov v marketinške namene in zahtevati vpogled, dopolnitev, popravek ali izbris osebnih podatkov. Udejanjanje pravice do izbrisa osebnih podatkov ter preklic soglasja organizator razume kot odpoved sodelovanja v nagradni igri. Sodelujoči lahko svojo pravico udejanja s poslanim e-sporočilom na chem.soc@ki.si.

ČLEN 13: MLADOLETNI SODELUJOČI V NAGRADNEM NATEČAJU: Mladoletne osebe lahko sodelujejo v nagradnem natečaju v skladu z zakonom. Če je nagrajena oseba mladoletna, bodo nagrado prevzeli njeni starši oz. zakoniti zastopniki ali skrbniki.

ČLEN 14: DAVČNE OBVEZNOSTI: Dobitek v nagradnem natečaju je po 3. točki tretjega odstavka 105. ZDoh-2 obdavčen kot drugi dohodki, vendar le, če njegova vrednost presega 42,00 EUR. Vrednost nagrade v tej nagradni igri ne presega zakonske vrednosti 42,00 EUR.

ČLEN 15: V PRIMERU PRAVNEGA SPORA: V primeru spora med organizatorjem in sodelujočimi je pristojno sodišče v Ljubljani.

ČLEN 16: MOŽNOST PREKINITVE NAGRADNEGA NATEČAJA: Nagradna igra se lahko prekine v primeru okoliščin, za katere organizator ni odgovoren, ki jih ni bilo mogoče predvideti, se jim izogniti ali jih preprečiti. Sodelujoči bodo o prekinitvi nagradnega natečaja obveščeni prek Facebook strani Slovenskega kemijskega društva.

« Maj 2023 »
Maj
PoToSrČePeSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031